Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Kako je mužu žena lepa?

Muž i žena žive u vrlo lošem braku i svadje su svakodnevna pojava. Svadjaju se oko svega i svačega. Žena vodi život kako ona hoće a muž uglavnom ne izbija iz kafane ili gluvari sa svojim pajtašima. Osvanuo je i taj dan kada su oboje shvatili da moraju da reše ovu situaciju i odlučili da civilizovano razgovaraju i probaju da eliminišu nesporazume. Ali… Žena umilnim glasom, misleći da je to dovoljno ipak optuži muža da je on kriv: – Ti sve pare trošiš u kafani. – A šta ti radiš? Još više trošiš od mene i to na krpice i tu tvoju kozmetiku. – Pa ja to radim da ti budem lepa. – A ja pijem da mi budeš lepa.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Laže žena a muž i ne mora

Žena se ne pojavljuje kući celu noć i kada je konačno stigla, na navaljivanje muža da kaže gde je bila, ona izgovori jednu sasvim logičnu laž, da je spavala kod prijateljice. Muž joj, naravno, ne veruje pa joj odbrusi: – Lažeš. Zvao sam sve tvoje prijateljice i sve i jedna je rekla da te dugo nije videla i nemaju pojma gde bi mogla da budeš. Žena se pokunjeno povuče. Sutradan se dogodi suprotna situacija. Muža nema pa nema. Prodje ponoć, prodje i cela noć a od muža ni traga ni glasa. Kad je svanulo, lati se žena telefona da bi preduhitrila muža i njegovu laž, i pozove sve njegove prijatelje ne bi li saznala gde joj je muž. Od njih devetorice: petorica potvrde da je spavao kod njih i da ga očekuje svakog trenutka a četvorica su joj se izvinila i rekla da još uvek spava pa neće da ga bude.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Muž cilja pravo mesto

Muž fudbaler: Venčao se mladi par i pred Bogom i pred ljudima postanu muž i žena. Svadba za pamćenje, svega u izobilju pa i alkohola svih vrsta. Mlada pleše sa svima, kum skuplja novce a novopečeni muž fokusiran na brojanje. Zar svadba nije organizovana da se skupe pare za bolji početak? Ali, već pomenuti alkohol je učinio svoje pa krene opšti metež. Neko je pozvao interventnu jedinicu da napravi red. Policajac pita prisutne: – Kako je uopšte počela tuča? Kada je Pera došao na red da da izjavu, sa bolnim izrazom na licu ispriča policajcu: – Zamolim ja mladu, tek udatu ženu za ples i mi plešemo, jedan drugi, treći ples. Muzika nas ponela pa nastavimo… – Dobro, reci samo ono što te pitam. Šta se desilo? – Posle petog plesa zaleti se muž i šutne ženu izmedju nogu. – Paaaa? – Paa, Polomio mi je sve prste na desnoj ruci, zalutala je tamo gde je muž plasirao svoj udarac svojoj tek venčanoj ženi.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Ženi treba a muž…

Došli muž i žena u bračno savetovalište po pomoć jer im je brak u velikoj krizi a sami nisu mogli da se dogovore šta je razlog. Žena se žali da je muž više ne voli kao nekada, ne posvećuje joj pažnju, često je sama a ne zna gde je on. Muž tvrdi da žena samo nešto prigovara, stalno je ljuta, umorna. Psiholog je shvatio da je rešenje problema u rukama muža pa privuče ženu u svoje krilo milujući joj kosu, grickajući joj uvo, polagano podižući prstima njenu suknju. Žena se topila od miline i psiholog se obrati mužu: – Vidite, ovo vašoj ženi treba tri puta nedeljno. Muž mu skoro nezainteresovano odgovori: – Dva puta nedeljno nekako i mogu da je dovedem i to utorkom i četvrtkom. Subotom sam zauzet, igram fucu sa prijateljima.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Muž i Žena prave decu

Mladi muž i žena dugo ne mogu da dobiju potomstvo i kad su izgubili svaku nadu, saznali su da u Nemačkoj radi vrstan genetičar sa 100% učinkom. Doputuju oni, primi ih doktor, napravi bezbroj analiza i kaže mužu: – Sa vama je sve u redu ali vaša žena mora da ostane samo još malo. Imamo poseban tretman za njen problem. Sačekajte u hodniku. Nakon nekog vremena pojavi se doktor i obrati se mužu: – Ne brinite, vaša žena je sada dobila Hofmanove kapi, vrlo su efikasne i veoma brzo će biti rezultata. – Doktore, do neba vam hvala… Usred muževljeve rečenice sestra se šapatom obrati doktoru: – Molim vas zakopčajte šlic, viri vam Hofman.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Muž švaler, a žena carica…

Okopavaju njivu muž i žena i usred posla stigne poruka mužu od švalerke: – Dodji, sada sam sama kod kuće. Motaju se mužu ideje kako da se izvuče i kaže ženi: – Jao ženo, evo javljaju da je umro otac. Moram da idem da vidim mogu li nešto da pomognem. I ode muž ostavivši ženu da i dalje okopava njivu. Kada se vratio, kobajagi besan, kaže ženi: – Da ne poveruješ koliko su ljudi postali neosetljivi, sa ovakvim stvarima se šale. Ja tamo, a tata živ i zdrav. Popio sam rakiju sa njim, malo popričao i evo vraćam se namagarčen. Na to će žena: – Poludeo svet. Kada si ti otišao, došla dvojica i napali me da im pevam ili će me obojica je*ati. – I? Šta si ti uradila? – Morala sam da odbijem da pevam. Pa kako da pevam kad je otac umro?

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Odana žena

Namazana žena Kroz gužvu u gradskom prevozu provlači se tip i u prolazu šapne jednom čoveku: – Je*o sam ti ženu!!! Dok je ovaj zaprepašćeno tražio pogledom ko mu je to rekao, tip se izgubi u gužvi. Ponovi se to i narednih nekoliko dana i uznemiren muž ispriča svojoj ženi sve o ovim čudnim situacijama što mu se dešavaju u autobusu. Žena ga smiri rečima: – Svakakvih idiota i manijaka ima danas. Ne obraćaj pažnju i ne nerviraj se. Ignoriši ga, to je najbolje rešenje i sigurna sam da će prestati. Sutradan u gradskom prevozu se ponovo pojavi isti tip i šapne opet u prolazu, ali ovaj put: – Je*o sam ti ženu, tužibabo.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Muž i se*s

Mladi muž i žena konačno napravili bebu i nakon prvog oduševljenja, zabrine se muž kako će se sada odvijati njegov se*sualni život. Da bi dobio informacije šta mu je činiti ode na konsultacije kod ženinog ginekologa: – Doktore, žena mi je trudna. – Pa to su odlične vesti. Neka dolazi na redovne kontrole i biće sve u redu. – Verujem da hoće. Mene brine kakav će mi biti se*sualni život. Devet meseci nije malo. – A? To? Prva tri meseca sve kao i do sada, sledeća tri kereća poza a zadnja tri meseca vučja poza. – Dobro, Znam za kereću pozu ali šta je to vučja poza? – Lepo, sedneš pored rupe i zavijaš.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Žena, Prevara i kazna

Prevarena žena: Vara muž svoju ženu sa njenom najboljom prijateljicom i dugo uspevaju da sakriju tu opasnu tajnu. Medjutim, žena je naslutila da je vara i pozove prijateljicu na kafu kako bi joj se izjadala. Pojavi se u kafiću uplakana, nesrećna, bespomoćna gde je već čekala prijateljica: – Joj draga, šta se tako strašno dogodilo? Na šta to ličiš tako uplakana? – Zamisli, otkrila sam da me muž vara. Čime sam to zaslužila? – Pi*ka li mu materina, gad jedan. – A šta si ti preduzela? – Probušila sam mu sve kondome. Prijateljica skoči i besno se unese ženi u lice: – Epa, pi*ka TI materina.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi

Ode muž na pecanje…

U ranu zoru, pre petlova, muž budi ženu: – Ajde spremi mi sendviče, malo rakije i vodu, idem na pecanje. Žena sve to uradi, čak mu i skuva kafu i vrati se da spava. Medjutim, muž nije uspeo, i pored bezbroj pokušaja, da pokrene auto. Razočaran što nije uspeo da ode na pecanje, vrati se u kuću, raspremi se i ušunja nazad u krevet. Žena radosno šapatom upita: – Da li jako hladno napolju? – Jeste, sada ćeš da me ugreješ. – Mooožeee. A ona moja budala ode na pecanje po toj hladnoći.