Posted in Vicevi o Mužu i Ženi Vicevi o očevima i sinovima

Laže Sin, i Otac a tek Mama…

Sinu je rodjendan i otac mu kupi praktičan poklon, robota koji je u funkciji detektora laži. Kad neko slaže, robot mu opali šamar. Odluči otac da ga isproba i proveri robota pa ako funkcioniše, biće to i kontrola sina. – Sine gdje si bio danas ? Sin malo pocrveni ali kaže: – U školi. Robot opali šamar sinu. – Dobro, nisam bio u školi. Pobegao sam sa nastave kod prijatelja i gledali film. – Šta ste gledali ? – Hari Potera. Robot opet opali šamar sinu. – Ok, gledali smo po*nić. – Štaaaa? Ja u tvojim godinama nisam ni znao što je to. Robot opali šamar ocu. Mama: – Ha, ha, ha, ha vidi se da je tvoj sin. Robot opali šamar mami.

Posted in Vicevi o očevima i sinovima

Snalažljiv sin

Piše otac koji se bavi poljoprivredom sinu pismo a sin se nalazi u zatvoru, nevino osudjen. U pismu mu se žali na teškoće koje ima: – Toliko je tvrda zemlja ove godine da ne mogu motiku da ubodem, a kamoli da obradjujem i sadim. Voda mi je jako daleko da bar malo natopim da zemlja omekša. Znam sine, da si ti ovde, pomogao bi mi. Sin odgovara ocu: – Ne kopaj nikako. Tamo sam zakopao svo švercovano oružje. Čekaj da izadjem iz zatvora. Policija proverava sva pisma zatvorenika pa tako i ovo pismo. Pošalju ekipu, prekopaju celo imanje i…. ništa. Piše sin opet ocu pismo: – Eto, sada možeš da sadiš šta god želiš.

Posted in Vicevi o očevima i sinovima

Tata i sin prave plan

Tata i sin razgovaraju o tome kako se mama mnogo promenila i kako više nisu zadovoljni sa njom.Krenuli su da kuju plan kako da je nateraju da se popravi.Medjutim, sinu se nije dopala ta ideja pa predloži tati: – Dosetio sam se.Hajde da je prodamo, ne verujem da će da se popravi. Tata začudjeno: – Kako to misliš?I zašto da je prodamo? Popraviće se. – A, ne. Ja više ne sisam, ti više ne je*eš. Mi je samo izdržavamo i hranimo za komšiju.