Posted in Vicevi o Taštama i Svekrvama

E, kad već želi svekrva da zna

Oženila svekrva sva tri sina istog dana i svakom dala po jednu sobu u porodičnoj kući. Neverovatno radoznala šta se dešava prve bračne noći njenih sinova i snajki, odluči da prisluškuje. Na vratima najstarijeg sina čuje da se snajka smeje veoma glasno. Kod srednjeg sina snajka plače ali kod najmladjeg mukla tišina. Kad su svi ustali, svekrva ne bi bila svekrva, na lakat bi progovorila pa uz kafu pita: – Zašto si se ti smejala? – Smejala sam se tvom sinu. Moje iskustvo je ogromno, očekivala sam mnogo više. – A što si ti plakala? – Meni je bilo prvi put, paaa ostalo znate. – Dobro, a zašto si ti stalno ćutala? – Kad već želiš da znaš, da je tebi cele noći ku*ac bio u ustima i ti bi ćutala.

Posted in Vicevi o Taštama i Svekrvama

Mora svekrva sve da zna

Oženila se trojica braće i svekrva zamoli snajke da joj često pišu kako im je u braku sa njenim sinovima i da li ispunjavaju svoje bračne obaveze. Zamolila ih je samo da umesto reči se*s koriste šifru kolači. Nakon nekog vremena piše prva snajka: – Draga svekrvo, dobro živimo, imamo stan, auto, posao ali kolače jedemo jednom mesečno. Piše druga: – Nije nam loše, sve ide po planu, kućimo se polako a kolače imamo jednom nedeljno. Treća: – Nemamo ništa, izgubili smo posao, gazdarica nam podigla kiriju, samo kolače imamo 3-4 puta dnevno. – Za sada toliko, moram da prekinem jer vaš sin upravo liže tacnu.

Posted in Vicevi o Taštama i Svekrvama

Taštin status

Taštin status: Kuca neko na taština vrata i to je, naravno, njen zet. Snužden, plačljiv sa gomilom kofera i kesa u rukama. Snuždeno upita taštu: – Da li mogu da udjem? – Zašto da udješ? – Pa, da se uselim kod vas. – Zar nema gde drugde da odeš? Uostalom, kaži razlog, šta se dogodilo? – Posvadjao sam se sa vašom ćerkom. – I? – Paaa, poslala me je dodjavola i ja došao.

Posted in Vicevi o Taštama i Svekrvama

Svekrva i kontrola snaje

Svekrva Udala se devojka iz grada za seljaka iz interesa, ali joj je srce pripadalo momku u rodnom gradu. Poželela je da se tajno vidi sa njim i smisli priču da mora da ide na neku sahranu. Svekrva nije imala poverenja da snaja ide sama pa je krenula sa njom. Kada se snaja čula sa bivšim momkom, požalila se da ne zna kako da izvede susret a, da svekrva ne sazna. Momak je uteši rekavši: – Ne brini, imam ja ko će da je zabavi takvim kre*anjem da neće ni misliti gde si ti. Kada su se snaja i svekrva vraćale kući u selo, svekrva se razdragana obrati snaji: – Za tebe ne znam, ali ja moram obavezno da dodjem na 40 dana.

Posted in Vicevi o Mužu i Ženi Vicevi o Taštama i Svekrvama

Velikodušan muž

Putovali muž i žena autom na godišnji odmor. Usput su imali nesreću, zapalio im se auto i žena nije uspela na vreme da izadje i dobila opasne opekotine po licu. Nakon lečenja, lekarima je muž predložio da joj presade kožu sa njegove zadnjice na lice i neutrališu ožiljke. Kada se žena prvi put videla u ogledalu, prezadovoljna efektom upita muža: – Dragi, kako da ti se odužim? Ovo je jako lepo. Žrtvovao si se i ja želim da ti se zahvalim. – Nema potrebe. Zahvaljuješ mi kad god dodje tvoja mama i poljubi te u obraz.

Posted in Vicevi o Taštama i Svekrvama

Taštin rodjendan

Taštin rodjendan je za nekoliko dana i zet razmišlja šta da joj pokloni. Misli, misli i odluči da joj kupi grobno mesto. Vole ljudi da se to reši za života. Tašta presrećna, skinuo joj zet veliku brigu i veliki trošak. Sada ne mora da misli na tako veliku stavku. Prodje godinu dana, dodje taštin sledeći rodjendan i ona sva u iščekivanju da će dobiti od zeta neki veliki poklon. Već je zet pokazao da je darežljiv. Ali, ništa. Razočarana tašta: – Dobro bre zete, prošle godine si mi poklonio grobno mesto a ove godine uopšte nema poklona!!! Zet nezainteresovano: – Pa nisi ni prošlogodišnji upotrebila.

Posted in Vicevi o Taštama i Svekrvama

Žilava tašta

Baca čovek ženu sa balkona veoma ljut. Batrga se žena, čvrsto se drži za ogradu i nekako uspeva da se održi. Čovek se još više ljut, doseti da je lupa čekićem po prstima da pusti ogradu i padne. Naidje komšija, vidi groznu scenu i povika: – Pobogu čoveče, jesi li poludeo? Zašto udaraš ženu po rukama, zar hoćeš da padne. – Nije mi to žena, to je moja tašta. – Au, je*o te, al’ se dobro drži.

Posted in Vicevi o Taštama i Svekrvama

Tašta imala tri ćerke i tri zeta

Tašta imala tri ćerke i tri zeta. Htela je da testira zetove koliko je vole i smisli način kako to da izvede. Kada je došao prvi zet, skoči tašta u bunar a zet skoči za njom i spasi je. Kad je zet ujutru ustao, ispred kuće je stajao Golf sa mašnom na kojoj je pisalo: “ Hvala! Tašta. „ Došao drugi zet, tašta ponovi test i zet ispred kuće nadje BMW sa mašnom, sa tekstom: “ Hvala!!! Tašta.“ Treći zet se predugo premišljao i tašta se udavila. Kada je ujutru ustao, ispred kuće je stajao Mercedes sa mašnom na kojoj je pisalo: „Hvaaaalaaa!!! Tast. „