Posted in Ljubavni Vicevi

Savršen se*s

Ljubavni vicevi: Mlad momak stasao i za se*sualni život ali je u dilemi kako i sa kim, odnosno kojom ženskom dan „probije led“. Bio je prinudjen da se posavetuje sa prijateljem sa bogatim iskustvom. Ovaj ga pogleda ispod oka zauzevši stav mudrog momka i sa visine mu kaže: – Da bi stekao samopouzdanje i zaobišao tremu koja jako loše utiče na se*sualni život, obavezno prvi put mora da bude savršen se*s. Sa tim u vezi iskusna žena je savršeno rešenje. – Dobro, da li zato što sve zna? – Ne, nego zbog vremena. – Ne razumem!!! – Se*s sa devicom traje sedam sati i jedan minut. – Tek sada ne razumem!!! – Evo ovako. Četiri sata je nagovaraš, jedan minut je*eš a ostala tri joj se izvinjavaš. To ubija samopouzdanje. Sa iskusnom ženom je sve puta dva, pola sata traje predigra, sat vremena traje se*s, uh, a dva sata ti minimum treba da se pribereš.

Posted in Ljubavni Vicevi

Tata rešio

Tata je glavni: Žali se devojka majci da joj kasni već dva meseca i brižna majka kupi test za utvrdjivanje trudnoće. Test je pozitivan i majka dreknu da odmah kaže ocu ko je ta bitanga. Devojka obavi telefonski razgovor i ne dugo posle toga, pojavi se luksuzan auto ispred kuće, izadje ugladjeni gospodin i pojavi se na vratima. Kada je ušao, obrati se ocu: – Ja mogu ovako da rešim problem. Ne mogu da je ženim jer sam oženjen. Ali, ako se rodi devojčica dobiće apartmane na moru u mom hotelu. Ako se rodi dečak, dobiće 500 hiljada evra. Ako se rode blizanci, svakom ću dati po 250 hiljada evra. Medjutim, ako dodje do pobačaja… Otac, koji je sve vreme ćutao i slušao, prekine gospodina i jasno iznese svoje mišljenje: – Je*aćeš je opet.

Posted in Ljubavni Vicevi

Pažljiv momak a devojka…

Zabavlja se momak sa lepom devojkom, zaljubljen, izvodi je na lepa mesta, pažljiv je prema njoj. Toliko je pažljiv da je na jednom izlasku pitao: – Draga moja, baš me zanima da li si mami rekla sa kim se zabavljaš i gde izlaziš. Verovatno stalno o tome razmišlja, voleo bih da zna da si sa mnom sigurna. Tako bi tvoja mama bila mirnija. Devojka gotovo nezainteresovano odgovori: – Ne, nisam. Moja mama nije radoznala a nije mnogo ni brižna. – Ali, za razliku od nje, moj MUŽ je užasno ljubomoran i agresivan.

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o Snajkama i Zetovima

Vredna snajka

Snajka živi u siromašnoj porodici sa svekrom i svekrvom i želi da im se dodvori pa odluči da malo pospremi kuću. Pita da li imaju metlu a oni puka sirotinja, nemaju. Odseče snajka svekru kosu i napravi metlu. Malo kasnije zatreba joj četka ali, oni ni ne znaju šta je to pa ona odseče svekru bradu i napravi četku. I lepo sredi kuću. Izadje svekrva da potraži muža, nigde ga nema, a treba da ručaju. Ugleda ga na vrhu drveta, sedi pomalo uplašen. – Čoveče, šta radiš na drvetu, jesi li poludeo? – Nisam lud, nego snajka spominje da će da pravi kolače pa sam se sklonio, možda joj zatrebaju jaja.

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o taksistima

Taksista i „mala“ zabuna oko Žena

Staje taksista na navedenoj adresi i prima elegantnog gospodina. U toku vožnje obraća se gospodin taksisti kada su prolazili pored nekog kluba sa crvenim svetlima, sumnjivog po svemu. – Molim vas, zaustavite taksi. Daću vam 200 evra da izvedete onu zgodnu damu u ljubičastoj haljini iz kluba. Vidite li je? Upravo ulazi a to je definitivno moja žena. Taksista se rado prihvati zadatka, dodatna zarada. Malo li je 200 evra? Ušao taksista i posle nekoliko minuta izlazi gurajući ženu, vuče je za kosu, udara i psuje kao kočijaš. Putnik u taksiju obrati pažnju na ženu i shvati da to nije njegova, ima plavu haljinu i povika taksisti: – Pobogu, prekini, nije to moja žena!!! Zadihani taksista: – Tvoja nije ali MOJA jeste, samo strpljivo, da završim pa idem po tvoju.

Posted in Ljubavni Vicevi

Vraća se švaler sa posla

Vraća se švaler sa posla i čeka ručak . U predsoblju vidi kaput i obuću a da nisu njegovi. Razočaran što neće odmah da ruča i sa svojom ženom, ulazi u kuću i čuje neobične zvuke iz spavaće sobe. Kad tamo, neki čovek stavio ruku na uvo a drugu na ženinu si*u. Mužu ništa nije jasno pa pita: – Šta bre to radiš? – Ja? Slušam muziku. – Ma kako to slušaš muziku drpajući moju ženu? – Pa evo, probaj i ti. Uradi muž kako mu je rečeno ali… – Ne čujem ništa. – Eeee, nisi stavio ku*ac u utikač.

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o Bosancima

Bosanac i poklon za rođendan

Nakon četrdeset godina staža Bosanac odlazi u penziju. Od jedne koleginice dobije sat sa posvetom, od druge futrolu za naočari, a treća, zgodna brineta kaže da bi najviše volela da dodje kod nje na doručak. Prihvati Bosanac poziv i dodje kod nje a ona ga uhvati za ruku, odvede u spavaću sobu i priredi nezaboravan se*s. Nakon toga zaista spremi doručak i pruži mu 50 evra. Iznenadjen potpuno: – Šta je sve ovo? – Rekla sam mužu da ideš u penziju i on mi je predložio da ti dam 50 evra umesto poklona da kupiš šta ti želiš. Doručak je i se*ks moja ideja.

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o Bosancima

Voleli se Mujo i Fata

Voleli se Mujo i Fata, venčali i živeli lepo i srećno. Medjutim, u jednom razgovoru Fata je htela da čuje od Muje da je lepa, zgodna, pametna i tako joj dokaže da mu je još uvek privlačna. Netaktičan Mujo joj ipak iskreno rekao da je debela i da treba malo na dijetu. Sve to Mujo pričao svom prijatelju koji ga upita: – I, šta se desilo? – Ne pitaj, nekoliko dana je nisam uopšte video. Tek posle 6-7 dana samo malo, i to na desno oko.

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o Vojvođanima

Sosa i silovanje

Sosa i Lala su u večitoj borbi mišljenja da li je silovanje moguće. Sosa kategorično tvrdi da ne može da bude silovana ako se opire a Lala će njoj: – E, sada ću konačno da ti dokažem da možeš da se opireš koliko god hoćeš, mogu ipak da te silujem. I, u praksi Lala bi u pravu, silovanje je itekako moguće. Sosa ne posustaje i obrazloži zašto se silovanje ipak desilo: – Nisi Lalo uopšte u pravu, ja sam se okliznula. Hajde sada da probamo još jednom.

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o Bosancima

Bosanac „udvarač“

Zgodna devojka se vozi autom na posao i naravno, zaustavi se kada je na semaforu bilo crveno svetlo. Pored nje se zaustavi vrlo naočit Bosanac i kada je pogledao lepu devojku ona se šarmantno nasmeši misleći da mu se dopala. U tom momentu Bosanac spustio staklo na prozoru automobila a devojka, misleći da će da zatraži broj telefona, poče da trepće okicama pa i ona spusti staklo. Na to će Bosanac: – Šta je bilo, i ti si prd*ula?