Posted in Vicevi o Amerikancima Vicevi o Bosancima Vicevi o Kinezima Vicevi o Nemcima

Bosanac upozorava Švabu

Putuje Bosanac vozom a u kupeu sa njim jedan Kinez, jedan Amerikanac i jedan Nemac. Ustane Kinez, otvori prozor kupea i baci pun džak pirinča. Amerikanac u čudu pa ga pita: – Zašto bacaš pirinač? – Mi ga imamo u izobilju i ne mogu da ga nosim kada sidjemo. Nešto kasnije, Amerikanac iz čista mira baci svežanj dolara kroz prozor. Nemac se zaprepasti: – Aman, zašto bacaš dolare? – Poznato je da Amerikanci toga imaju koliko ti srce želi. U tom trenutku Nemac značajno upre pogled u Bosanca a Bosanac vrlo strogim glasom: – Da ti nije palo na pamet švabo, da ne bi ovaj WC oribao stobom.

Posted in Vicevi o Amerikancima Vicevi o Bosancima Vicevi o Rusima

Amerikanac, Rus i Bosanac u inat njima

Sastali se Amerikanac, Rus i Bosanac u kafani, i čašica po čašica, lep razgovor se pretvori u debatu, o čemu drugom no o ratu. Rasprava se razbuktala i pretvorila u nadmetanje. Amerikanac se pohvali: – Naša vojska je toliko velika da može da prekrije celu Bosnu. Rus: – A mi imamo toliko aviona da mogu da pokriju celu Bosnu. Bosanac besan pa u inat: – A mi imamo toliko cigana da će sve to da vam pokradu.

Posted in Vicevi o Amerikancima Vicevi o Političarima Vicevi o Rusima Vicevi o Srbima

Srpski inat

Vernost vojnika proveravali predsednici Amerike, Rusije i Srbije takmičeći se čiji je vojnik najverniji. Američki predsednik pozove marinca da uveri sagovornike da su Amerikanci najbolji. – Ričard Smit. popni se na onu kulu i skoči za svoju državu. – Da ser, ali ja imam porodicu. – Sram te bilo, postideo si me pred Rusima i Srbima, i ne voliš našu Ameriku. Ruski predsednik se obrati svom vojniku: – Vladimir Vladimirovič, skoči sa one kule da vide šta je ljubav prema Rusiji. – Ali druže, moja žena, deca, roditelji… – Razočaran sam, obrukao si i mene i Rusiju. Srpski predsednik: – Ajde bre Stojane, dolaz’ ovamo!!! – Šta je bre? – Vidiš onu kulu? E, nemoj da skočiš ni za mene ni za Srbiju. – Ma nemoj? Ti ćeš da mi zabraniš!!!

Posted in Vicevi o Amerikancima Vicevi o Političarima Vicevi o Srbima

Tramp i Srbi Dešifranti

Donald Tramp je posle inauguracije odmah krenuo u diplomatsku aktivnost i poslao pisma svim liderima relevantnih država u svetu. Odgovorio mu, izmedju ostalih i iranski predsednik. Kada je Tramp otvorio pismo, na listu papira pisalo je samo 560DVVS 4662Y. Zbinjeni Tramp angažovao stručnjake FBI da dešifruju pismo. Kako nisu uspeli, obratio se i CIA i NSA. Ni oni nisu mogli da razreše šta piše u pismu. Nekako je do pisma došla srpska policija i posle samo nekoliko minuta poslala mejl Trampovom kabinetu: – Recite vašem predsedniku da je pismo držao naopačke.

Posted in Vicevi o Amerikancima Vicevi o Nemcima Vicevi o Političarima Vicevi o Rusima

Ko je jači

Sastali se američki predsednik i nemački kancelar i odmeravaju snage navodeći koliku moć imaju da utiču na razvoj politike i situaciju u svetu. Hvali se američki predsednik, zapravo preti da je američka moć nesaglediva: – Vidiš, imam tri dugmeta. Kada bih pritisnuo crveno, uništio bih Rusiju, ako bih pritisnuo žuto, ode Kina. Plavim bih sravnio celu Evropu. Nemački kancelar sa izazovnim smeškom na usnama ispriča priču: – Eto, moja baba je imala tri toaleta, zlatni, srebrni i bronzani. Ali kada su ušli Rusi, usra*a se u kujni.

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o Amerikancima

Amerikanac se moli

Udje Amerikanac u apoteku i upita apotekara: – Imate li prezervative? Apotekar odgovori: – Naravno da imamo. – Dajte mi onda jedan. Apotekar mu da jedan a Amerikanac će: – Ma, znate, idem kod devojke na večeru a ona ima sestru koja takodje nešto očekuje od mene, dajte mi još jedan. Apotekar mu spakova dva prezervativa. Kad je krenuo da mu naplati Amerikanac će: – Spakujte vi meni celu kutiju. I mama nešto očekuje. Dodje Amerikanac na večeru, seli za sto i pre večere se pomoliše. Svi su krenuli da jedu a Amerikanac se i dalje moli. Završi se večera a on se i dalje moli. Devojka mu šapatom reče: – Nisi mi rekao da si baš toliko religiozan. – Nisi ni ti meni da ti je otac apotekar.