Posted in Vicevi o Francuzima

Francuz i seksua*ne želje

U hotelu u crnogorskom letovalištu Francuz je uzeo sobu i pita recepcionarku : – Mogu li ovde da ručam ? – Možete,naravno. Imamo vrlo bogat jelovnik. – A da li nudite i noćne usluge ? – Nudimo Jelu za 50 evra ! – Zanimaju me osobe istog pola ? – Može, ali košta 500 evra. – Pa to je deset puta skuplje ?! – Za mene je 100 evra jer mi to nije drago. Popu toliko jer ni njemu isto nije drago. Gradonačelniku nije takođe drago zato i njemu 100 evra. – Znači za dotičnog je 200 evra ? – A ne. Dvesta evra idu obezbedjenju da drže dotičnog. Jer ni NJEMU nije drago.

Posted in Vicevi o Francuzima

Francuzi u lovu

Otišli Francuzi u lov, smestili se u jednoj lovačkoj kući koja ima samo dvokrevetne sobe. Jedan od njih je užasno hrkao pa su se dogovorili da se svake noći smenjuju ko će sa njim da bude u sobi. Posle prve noći cimer Francuza koji je hrkao ustao neispavan i iscrpljen. Sledećeg jutra drugi Francuz je takodje ustao bled i pospan. I tako je bilo svakog jutra dok nije došao na red poslednji Francuz iz društva. On je ustao veseo, čio i odmoran. Drugari ga začudjeni kako mu je to uspelo upitaju: – Šta si radio čoveče kad si tako veseo? – Spavao, naravno. Uveče sam ga pomazio po licu, nežno ga pucnuo po zadnjici i poljubio za laku noć tako da je on cele noći sedeo u fotelji.

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o Bosancima Vicevi o Francuzima Vicevi o Italijanima

Mujin metod

Mujo, Francuz i Italijan razgovaraju o veštinama vodjenja ljubavi. Francuz strasno opisuje: – Mi smo najbolji ljubavnici na svetu. Ja ljubim ženu od malog prsta na nozi i dok stignem do kolena, ona poludi od zadovoljstva. Italijan samouvereno: – Ne možete vi Francuzi da nam parirate. Ja krenem od uha i dok stignem do pupka žena je već poludela. Na to će Mujo: – Kad uhvatim ja je*em, je*em. Francuz i Italijan pitaju u jedan glas: – Pa kada onda žena poludi? – Kad ga posle obrišem o zavesu.