Posted in Vicevi o Amerikancima Vicevi o Bosancima Vicevi o Rusima

Amerikanac, Rus i Bosanac u inat njima

Sastali se Amerikanac, Rus i Bosanac u kafani, i čašica po čašica, lep razgovor se pretvori u debatu, o čemu drugom no o ratu. Rasprava se razbuktala i pretvorila u nadmetanje. Amerikanac se pohvali: – Naša vojska je toliko velika da može da prekrije celu Bosnu. Rus: – A mi imamo toliko aviona da mogu da pokriju celu Bosnu. Bosanac besan pa u inat: – A mi imamo toliko cigana da će sve to da vam pokradu.

Posted in Vicevi o Amerikancima Vicevi o Političarima Vicevi o Rusima Vicevi o Srbima

Srpski inat

Vernost vojnika proveravali predsednici Amerike, Rusije i Srbije takmičeći se čiji je vojnik najverniji. Američki predsednik pozove marinca da uveri sagovornike da su Amerikanci najbolji. – Ričard Smit. popni se na onu kulu i skoči za svoju državu. – Da ser, ali ja imam porodicu. – Sram te bilo, postideo si me pred Rusima i Srbima, i ne voliš našu Ameriku. Ruski predsednik se obrati svom vojniku: – Vladimir Vladimirovič, skoči sa one kule da vide šta je ljubav prema Rusiji. – Ali druže, moja žena, deca, roditelji… – Razočaran sam, obrukao si i mene i Rusiju. Srpski predsednik: – Ajde bre Stojane, dolaz’ ovamo!!! – Šta je bre? – Vidiš onu kulu? E, nemoj da skočiš ni za mene ni za Srbiju. – Ma nemoj? Ti ćeš da mi zabraniš!!!

Posted in Vicevi o Amerikancima Vicevi o Nemcima Vicevi o Političarima Vicevi o Rusima

Ko je jači

Sastali se američki predsednik i nemački kancelar i odmeravaju snage navodeći koliku moć imaju da utiču na razvoj politike i situaciju u svetu. Hvali se američki predsednik, zapravo preti da je američka moć nesaglediva: – Vidiš, imam tri dugmeta. Kada bih pritisnuo crveno, uništio bih Rusiju, ako bih pritisnuo žuto, ode Kina. Plavim bih sravnio celu Evropu. Nemački kancelar sa izazovnim smeškom na usnama ispriča priču: – Eto, moja baba je imala tri toaleta, zlatni, srebrni i bronzani. Ali kada su ušli Rusi, usra*a se u kujni.