Posted in Vicevi o Cigi Vicevi o Doktorima

Boli Cigu, a sestra stroga…

Cigu boli ona stvar: Ciga došao kod doktora, predao zdravstvenu knjižicu i čeka da ga prozovu. Konačno izlazi medicinska sestra, uzima knjižicu i pita Cigu: – Šta te boli Cigo? Ciga kratko i jasno odgovori: – Ku*ac. Sestra zaprepašćeno prekori Cigu: – Ne budi bezobrazan!!! Meni kaži da te boli grlo, a kada udješ kod doktora budi tako otvoren i precizan. Zakaže doktor Cigi kontrolu nakon pregleda i on se uredno pojavi u zakazanom terminu. Pita ga sestra ponovo: – Šta te sad boli Cigo? – Pa grlo. – Kad gutaš boli te grlo? – Ne, nego kad je*em.

Posted in Vicevi o Doktorima

Doktorovo mišljenje

Doktor i njegova žena se posvadjali za doručkom i u želji da je što više uvredi kaže: – Samo da znaš,očajna si u krevetu. Tresnuo je vratima iz sve snage i odjurio na posao. U toku radnog vremena ipak mu došlo žao, pomislio je da je preterao i odlučio da ipak nazove ženu. Zvao je nekoliko puta ali žena se ne javlja. Uporan doktor i žena konačno podigla slušalicu. – Zašto se tako dugo ne javljaš na telefon? – Zato što sam bila u krevetu. – U ovo doba dana? Šta si radila u krevetu tako dugo? – Tražila sam drugo mišljenje,

Posted in Vicevi o Doktorima

Doktor i zatvorenici

Obilazi doktor zatvorenike u čuvenom zatvoru da utvrdi kakvo im je zdravstveno stanje i da li su sa njima korektni čuvari, da ih eventualno fizički ne maltretiraju. Izmedju ostalog pita zatvorenike: – Stolica? Prvi zatvorenik odgovori: – Normalna. Drugi: – Onako, ali svakodnevno. Pita trećeg a ovaj odgovara: – Sutra, električna sa 100.000 volti.

Posted in Vicevi o Doktorima

Lekar i pacijentkinja

Lekar prima pacijentkinju na pregled i njoj se učinilo da joj je poznato ime i seti se da je išla u školu sa prelepim dečakom u koga se odmah zaljubila. Medjutim, izgled je sada mnogo, mnogo drugačiji. To je sada sedi starac, izboran i bez sjaja u očima. Ipak je htela da se uveri da li je to on: – Izvinite doktore, da li ste išli u jezičku gimnaziju? – Jesam, matura 1975. godine. Kako znate? – Bili ste u mom razredu. Doktor nezainteresovano upita pacijentkinju: – A šta ste predavali?

Posted in Vicevi o Doktorima Vicevi o Plavušama

Plavuša se testira

Posumnjala plavuša da je trudna i javi se svom lekaru da proveri. Lekar joj objasni da je jako rano da se to pregledom utvrdi i preporuči da ode u apoteku gde može da kupi test za utvrdjivanje trudnoće. To je najpouzdaniji način. Posluša plavuša doktora, ode u apoteku i pita: – Da li imate test za utvrdjivanje trudnoće? – Naravno da imamo. – Molim vas recite mi, a da li su pitanja mnogo teška?

Posted in Vicevi o Doktorima Vicevi o Plavušama

Plavuša i plastični hirurg

Plavuša razgovara sa čovekom koga je tek upoznala. On se predstavi imenom i prezimenom i izmedju ostalog kaže: – Ja sam plastični hirurg. Plavuša iznenadjeno: – Bože, neverovatno, izgledaš kao pravi.