Posted in Vicevi o taksistima

Vozač kamiona se kaje

Negde u severnim krajevima, vozač kamiona je prinudjen da promeni gumu na kamionu. Veje sneg, duva jak vetar, guma ogromna i teška a vozač premoren od duge vožnje. Psuje u sebi, ne zna da li je više umoran ili smrznut, gladan ili žedan. Kada je konačno uspeo da završi posao nekako se dokopa kabine, uključi grejanje i jedva uspe da se smrznutim rukama lati telefona koji je uporno zvonio. Sa druge strane je brižna žena: – Gde si? Odavno te očekujem. Brinem jer je trebalo odavno da stigneš a tebe nema. Užasno je nevreme, još se ni na telefon nisi javljao. – Ma, ni sam ne znam. Negde na nekom parkingu, pukla mi guma, jedva sam uspeo da je zamenim i sada pokušavam da se malo ugrejem i krećem ka kući. Žena pokuša da ga uteši: – Pa šta ćeš? Takav ti je posao. – Da, da. Eto, nisam slušao majku, a lepo mi je govorila: „Uči sine, za ginekologa, novčanik će ti biti uvek pun para a ruke uvek u toplom.“

Posted in Vicevi o taksistima

Vozač obrlatio Plavušu

Slupaju se dva automobila i iz jednog izadje vozač, neverovatno zgodan i lep a iz drugog ništa manje zgodna devojka Plavuša. Srećom, ni jedno od njih nije povredjeno. Razgledaju oni kolika je šteta i vozač u svom slupanom autu nadje neoštećenu flašu kvalitetnog pića i obrati se Plavuši: – Ovde je Bog umešao prste. Imali smo neverovatnu sreću što smo ostali nepovredjeni i obavezno treba da se dobro upoznamo i nazdravimo u ime budućeg lepog prijateljstva. Plavuša ga odmeri od glave do pete i pomisli kako je veoma zgodan i odgovori: – Naravno, sa zadovoljstvom. Prihvati flašu sa pićem, povuče baš dobar cug, dvostruko srećna, nepovredjena a srela zgodnog muškarca. Potegne još jednom i pruži mu flašu. On prihvati piće, vrati zatvarač na šta ona začudjeno: – Zar vi nećete da nazdravite? – Ne, ja ću da sačekam Policiju.

Posted in Vicevi o taksistima

Vozač kamiona, broda i pilot

Razgovaraju vozač kamiona, pilot i kapetan broda u nekoj birtiji i kad su se odvalili od alkohola krene iskrenija priča. Priča pilot: – Kada stignem u svoj grad preletim preko svoje kuće baš nisko i žena zna da sam to ja. Kapetan broda: – A ja kada stignem u luku tri puta dam znak sirenom i žena me onda sačeka. Vozač kamiona: – E. a ja ću da pričam od početka do kraja. Ugasim motor i svetla dalje od kuće, a onda polako i tiho doguram do kapije, spremim pajser i uletim kroz prozor spavaće sobe. Nije mi se desilo da mi ijedan gad zbriše.

Posted in Vicevi o taksistima

Doskočio joj taksista

Prima taksista neverovatno ružnu ženu koja ulazi u taksi gurajući i urlajući na dva svoja dečaka. Taksisti je baš zasmetalo kako se ta ružna, još i zla žena ophodi prema deci pa je upita: – Gospodjo, da li su blizanci? Predivni su i tako fini i poslušni. Ova gruba i ružna žena prestane da viče na decu i odgovori taksisti: – Naravno da nisu. Zar ne vidite razliku? Kako to da ste pomislili da su blizanci? Zar izgledaju isto? – Ma ne. Nego, ne mogu da verujem da je neko čak dva puta spavao sa vama.

Posted in Vicevi o taksistima

Kamiondžija i ogrlica

Kamiondžija Prave pauzu kamiondžije posle dugačke ture u nekoj kafani pored puta. Naručili hranu i piće, opustili se, pijuckaju i prepričavaju dogodovštine sa svojih putovanja. Zazvoni telefon ispred jednog od njih i on se javi: – Halooo, zdravo dušo. Evo me u jednoj zlatari, jako mi se dopala prelepa ogrlica i silno želim da je kupim. – Koliko košta? – Bila je 4000 a meni su spustili cenu na 3200 evra. Ali, Molim te, molim te, dozvoli mi da je kupim. – Pa kupi. Spusti kamiondžija telefon na sto nakon obavljenog razgovora i obrati se ostalim kolegama za stolom: – Čiji je ovo telefon?

Posted in Ljubavni Vicevi Vicevi o taksistima

Taksista i „mala“ zabuna oko Žena

Staje taksista na navedenoj adresi i prima elegantnog gospodina. U toku vožnje obraća se gospodin taksisti kada su prolazili pored nekog kluba sa crvenim svetlima, sumnjivog po svemu. – Molim vas, zaustavite taksi. Daću vam 200 evra da izvedete onu zgodnu damu u ljubičastoj haljini iz kluba. Vidite li je? Upravo ulazi a to je definitivno moja žena. Taksista se rado prihvati zadatka, dodatna zarada. Malo li je 200 evra? Ušao taksista i posle nekoliko minuta izlazi gurajući ženu, vuče je za kosu, udara i psuje kao kočijaš. Putnik u taksiju obrati pažnju na ženu i shvati da to nije njegova, ima plavu haljinu i povika taksisti: – Pobogu, prekini, nije to moja žena!!! Zadihani taksista: – Tvoja nije ali MOJA jeste, samo strpljivo, da završim pa idem po tvoju.

Posted in Vicevi o taksistima

Kamiondžija i njegovo tumačenje

Kamiondžija vozi kroz Evropu neprestalno satima i kada je osetio premor, zaustavi se ispred jedne birtije. Dobro se najeo i pomislio da malo odspava ali, kako je dobro i popio osetio je neku snagu da odmah nastavi dalje. Medjutim, tako pijan krivudao je levo-desno, kamion se zanosio čas na jednu čas na drugu stranu. Naravno, saobraćajna policija je to videla i zaustavi kamiondžiju zbog provere i isključenja iz saobraćaja: – Dobro veče, mislim da ste pili a vozite. – Ne, nisam. – Onda moramo da proverimo. – Proverite. Kamiondžija naduva čak 2,30 promila i policajac mu pokaže dokaz o pijanstvu. Kamiondžija začudjeno: – Zar je već pola tri? Hik.

Posted in Vicevi o taksistima

Taksista i promena

Vozi taksista lagano turistu kroz grad zainteresovanog za sve što usput vidi. Jedna crkva mu se toliko dopala da je poželeo da taksista još malo uspori kako bi bolje pogledao tu impresivnu gradjevinu. Potapše obazrivo taksistu po ramenu kako bi ga to i zamolio. Taksista zaurla, izgubi kontrolu, vozilo krene levo-desno, udari u stubić za parking, okrene se u krug i zaustavi tik uz izlog, jedva izbegavši pešaka. Turista krene da se izvinjava: – Oprostite molim vas što sam vas toliko uplašio. Nije mi bila namera. Zar se ovde toliko često dešavaju napadi na taksiste da ste se baš prepali? Taksista mu besno odgovori: – More marš u materinu. Ovo mi je prvi dan na poslu taksiste. Do sada sam godinama vozio mrtvačka kola.

Posted in Vicevi o taksistima

Taksisti traže novi posao

Odlučili taksisti, dva drugara da promene posao i da prestanu da taksiraju. Sretnu se posle nekog vremena i razgovaraju kako su se snašli i ko se čime bavi. Kaže jedan: – Je l’  lstina. čuo sam da si uspeo da nadješ drugi posao? – Jesam. – Pa šta sada radiš? – Sada sam opet vozač, ali glasnogovornik. – Pa šta radiš? Kakav je to posao? – Voziv sada kamion i vičem: Kupujem staro gvoždje.

Posted in Vicevi o taksistima

Taksista i atraktivna stoprka

Taksista vozi dugačku turu pa odluči da primi atraktivnu stoperku, da mu pravi društvo, možda bude i se*sa, a tura mu je svakako plaćena. Kad su stigli do prvog motela, taksista joj se obrati: – Sada moram da te je*em. Stoperka bez okolišanja: – Može, ali samo u du*e. Taksista se složi, i kada je završio ponosito izjavi: – Eto kako smo mi Taksisti snalažljivi. – Aha, a tek kako smo mi pede*i dosetljivi. .